Серіали Apple TV | Топ 10 в 2023 році

Серіали Apple TV | Топ 10 в 2023 році

Дедалі більшу перевагу глядачі віддають серіалам, порівняно з іншими жанрами кінематографу. Захоплюючі сюжетні лінії, яскрава картинка та серії зручної тривалості дозволяють поринути у захоплюючий світ на екрані. Завдяки стрімінговому сервісу Apple TV можна дивитися найпопулярніші серіали у відмінній якості. Розглянемо найвражаючі серіали Apple TV у 2023 році.

«Терапія»

Інтригуючий трилер, у якому грають Джейсон Сігел та Харісон Форд. Головний герой переживає смерть дружини, при цьому зберігає головні якості хорошого друга, батька та лікаря. Щоб упоратися зі втратою, він вирішує бути максимально чесним з усіма оточуючими. Проте, невідомо, чи зможе такий підхід вирішити його проблеми.

«Додому до темряви»

Заплутаний детектив, у якому головна героїня та її батько журналіст приїжджають до невеликого міста, в якому провів дитинство батько. Зіткнувшись із давно забутими таємницями, дівчинка починає власне розслідування, намагаючись відшукати істину, пов'язану з її батьком.

«Захищая Джейкоба»

Син окружного прокурора, чотирнадцятирічний Джейкоб став звинуваченим у справі вбивства свого однокласника. Намагаючись довести непричетність власного сина, прокурор знаходить докази у процесі розслідування, які похитнули навіть його впевненість у невинності сина.

«Вторгнення»

Науково-фантастичний серіал на Apple TV, головними героями якого є 5 звичайних людей. Вони зустрічаються із істотами, які загрожують існуванню людства. Спостерігаючи за хаосом, який відбувається у різних куточках планети, герої намагаються змінити ситуацію на краще.

«Будинок із прислугою»

Трилер-драма, в якому розказана історія Дороті – жінки, яка переживає смерть дитини. Жінка не може впоратися із втратою та переживає нервовий зрив. Щоб полегшити страждання матері, їй пропонується психотерапевтична терапія. її дитину замінюють лялькою. Для догляду за лялькою наймають молоду помічницю. Ліанну. Дівчина впевнена, що доглядає живого малюка.

«Вечірка»

Комедійний детективний серіал, головна ідея якого – не все, що здається, таким і є. Кожен із підозрюваних розповість власну історію того, що відбувається у різних жанрах кінематографу.

«Бачити»

Наукова фантастика, головну роль у серіалі зіграв Джейсон Момоа – (він же Аквамен). Внаслідок катастрофи людство втратило здатність бачити, тому потрібно знайти альтернативні варіанти взаємодії. Якоїсь миті у дружини вождя племені народжуються близнюки, здатні бачити. Інші жителі бачать у цьому небезпеку, тому починають полювання за «незвичайними» дітьми. На кінець літа 2023 року вийшло вже 3 сезони.

«Дікінсон»

В історичному серіалі розкривається цікаве та захоплююче життя поетеси Емілі Дікінсон. жінки, яка боролася зі стереотипами свого часу і прагнула досягти заповітних цілей. Головна героїня характером нагадує сучасну дівчину, хоча дії відбуваються в 19 столітті.

«Шантарам»

Драматичний серіал Apple TV, в якому розповідається історія в'язня Ліна Форда. Намагаючись сховатися на вулицях Бомбея, доктор Лін полегшує страждання знедолених та бідних. На шляху до викуплення, головний герой заводить нових друзів і зустрічає кохання всього свого життя.

«Захоплений рейс»

Серіал-трилер про захоплення рейсу «Дубай-Лондон» невідомі люди. Перебуваючи на борту, Сем Нельсон – успішний корпоративний медіатор, вирішує врятувати пасажирів та виявити свої професійні навички. Невідомо, чим ця витівка обернеться для головного героя та інших пасажирів.

Як можна помітити серіали Apple TV поповнюються і активно знімаються, а це означає, що стрімінговий сервіс розвивається і все більше завойовує популярність. У нашому магазині є телевізійні приставки Apple TV, які доступні до замовлення. Переходь, купуй та насолоджуйся якісним контентом.

Apple TV 4K 64GB 2022 (MN873)

 

Apple TV 4K 128GB 2022 (MN893) Ethernet

 

Apple TV 4K 32GB 2021 (MXGY2)

 

Apple TV 4K 64GB 2021 (MXH02)

 

 

 

Додати коментар